Sponsorlu Bağlantılar..

17 Temmuz 2013 Çarşamba

2013 Model Skoda Octavia RS Fiyatı Özellikleri Resimleri

2013 Model Skoda Octavia RS Fiyatı Özellikleri Resimleri




Sedan ve Combi gövde tiplerinde tanıtılan üçüncü nesil Octavia RS gücünü, Golf VII GTI’dan tanıdığımız 220 beygirlik 2.0 litre hacmindeki TSI benzinli motordan ve Golf VII GTD modelinden ödünç alınan 184 beygirlik ve yine 2.0 litre hacmindeki TDI donanımından tahsil ediyor olacak.

6 vitesli manuel aktarım sistemine bağlanan motoru ile TSI-destekli Octavia RS 0’dan saatte 100 kilometreye 6.8 saniyede ulaşırken maksimum hız olarak 248 km/s görebiliyor olacak. TDI modeli ise 100 km/s’ye ulaşabilmek için 8.1 saniyeye ihtiyaç duyarken en yüksek hız performansı olarak 232 km/s hıza erişebilecek. Skoda ayrıca opsiyonel olarak altı vitesli DSG donanımını da önerse de bu konfigürasyon için henüz herhangi bir performans detayı açıklanmış değil.


Standart olarak 2013 Octavia RS kadrosu spor süspansiyonlar ve 12mm (Combi modelinde 13mm) alçaltılmış araç yüksekliği ile birlikte sunuluyor. Yine standart ekipmanlar arasında yerini alan bir başka donanım ise elektronik stabilite kontrolü (ESC) ile birlikte sunulmuş elektronik diferansiyel kilidi (XDS) oluyor. Bu ayrıcalıklar sayesinde sürücüler yeni Octavia RS’de yüksek hızlarda alınan virajlar sırasında daha iyi yol tutuşunun yanı sıra daha az yetersiz dümenleme hissediyor.


Araçlar, 17 ile 19 inç arasında değişiklik gösteren boyutlarda dört adet farklı jant seçeneği ile donatılabilirken jantlar içinden görünen gösterişli fren kaliperlerinin rengi kırmızı olacak. Araç elden geçirilmiş ön ızgarası, modifiyeli ön ve arka tamponları, arı peteği şeklindeki hava girişleri, krom renkte ve ikizkenar yamuk şeklinde egzost boruları, siyah difüzörü ve arka kanadı sayesinde standart meslektaşına göre çok daha agresif bir ilk izlenim yaratıyor. İç kabinden söz edecek olursak deri kaplama spor direksiyon, spor koltuklar, yeni araç gereç paneli, paslanmaz çelikten kapı eşiği plakaları ve pedallar, aracın belirli bölgelerinde gözlenebilen “RS” armaları ve siyah aksanlar dikkatimizi çeken özellikler arasında.

0 yorum:

Yorum Gönder

Sponsorlu Bağlantılar..