Sponsorlu Bağlantılar..

8 Temmuz 2013 Pazartesi

2013 Vodafone Red Tarifeleri, Vodafone Red Tarifeleri Hakkında

2013 Vodafone Red Tarifeleri, Vodafone Red Tarifeleri Hakkında



Vodafone, Fethiye'de Hillside Otel'de düzenlediği etkinlikle tanıttığı yeni Red tarifeleriyle ve sunduğu ek servislerle kullanıcıların dikkatini fazlasıyla çekmeyi hedefliyor.

2010 yılında hayata geçirilen Vodafone Red dünyasnı yenileyen Vodafone, özel hizmetlerini genişlekle kalmadı, yurtdışında tarifeleri aynı şekilde kullanma ve internet paylaşımı gibi yeni özellikler de ekledi.


3 yeni Red Tarifesi

Aylık 59TL’den başlayan Red Classic tarifesinde Vodafone’lular ve sabit hatlarla sınırsız, her yöne 1000 dakika,1000 SMS ve 1 GB internet yer alıyor.

79TL’den başlayan Red tarifesinde Vodafone’lular ve sabit hatlarla sınırsız, her yöne 4000 dakika, 2000 SMS ve 2 GB internet bulunuyor.

119TL’den başlayan Red Elite tarifesinde ise Vodafone’lular ve sabit hatlarla sınırsız, her yöne 8000 dakika, 4000 SMS ve kotasını aşmayan 4 GB internet yer alıyor.

Vodafone Red’lilerin tarifeleri yurtdışında da geçerli!

Red aboneleri, yurtiçini arar gibi özgür ve kesintisiz bir şekilde yurtdışını arayabiliyor. Her yöne dakikalar, hiçbir ek ücret ödemeden, aralarında Almanya, İngiltere, Fransa, İtalya, İspanya, Mısır, Hindistan ve Avustralya’nın da bulunduğu 21 Vodafone ülkesini aramak için kullanılabiliyor.

Yeni tarifelerde yenilik ise eskiden Red Pasaport'a dahil edilmeyen internet paketiniz oldu. Eskiden günlük 25 MB internet ile sınırlıyken, şimdi bu sayı sizin tarifeniz ile eşitlenmiş durumda.

Yurtdışına çıkan Red’liler de 21 ülkede günlük 9,90TL karşılığında tarifelerindeki her yöne dakika, SMS ve internetlerini özgürce kullanabiliyorlar.

Red ile İnternet paylaşım keyfi

Şimdi bu ara başlığı görenler içlerinden diyecek ki ben zaten WiFi hotspot ile bağlantımı paylaşıyorum. Vodafone'un çözümü bundan biraz farklı.

Yine aynı numaranın devamı şeklinde hazırlanmış ek bir SIM kart size sunan Vodafone, data paketinizin belli bir kısmını ek karta paylaştırmanızı sağlıyor. Böylece diğer paylaştırma işlemlerine gerek kalmadan, Vodafone tarafından verilen ek bir SIM kartıyla işlemi yapabiliyorsunuz.

Ailelere de Red ile yeni imkanlar geliyor

Ailece Red’li olanlar, Red’in kolaylıklar dünyasından yüzde 30 indirimle faydalanabiliyor. Türkiye’de tek olan bu uygulamada, Vodafone Red’lilerin aile fertleri örneğin 70TL olan Red Classic tarifesini 49TL’ye alabiliyor. Kısacası aile olarak Red'e geçmeniz, daha da fazla fırsat yakalamanız anlamına geliyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Sponsorlu Bağlantılar..