Sponsorlu Bağlantılar..

8 Temmuz 2013 Pazartesi

2014 Model Yeni Kangoo Fiyatı Özellikleri Resimleri

 2014 model kangoo görücüye çıktı...

Yeni Kangoo’da, Renault’nun yeni tasarım kimliği ilk bakışta göze çarpıyor. İç mekanda ise yeniden tasarlanan ön panel kalite algısını daha da ileriye taşıyor. Pazarın yapı taşı niteliğindeki Kangoo, 2 ve 5 kişilik versiyonları ve farklı uzunluk seçenekleri ile ticari araç müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılıyor. 

Yeni Kangoo serisi, yepyeni ve özel bir dizel motor ile tüketicinin beğenisine sunuluyor. Düşük yakıt tüketim ve emisyon değerleri sayesinde kendi sınıfında zirvede olan dCi 90 Yeni Kangoo’nun gücünü daha da artıyor: karma parkurda 5,0  litre/100km ve (130g CO2/km)

Yeni ekipmanlar arasında Yokuşta Kalkış Yardımı ve Grip Kontrol Sistemi ile donatılmış yeni nesil ESP ve opsiyonel olarak sunulan R-link İnternet Bağlantılı Entegre Navigasyon Multimedya Sistemi yer alıyor.





 Yeni Kangoo’nun geliştirilmesi esnasında kalite etkisini artırmaya yönelik özen gösterildi. Bu çalışmayla daha pürüzsüz birleşme noktaları, daha dengeli detaylar, daha hassas kaynak ve bağlantılar ve iyileştirilmiş akustik özellikler sağlandı.



Renault’nun 2 ve 5 koltuklu Minivan yelpazesi Fransa’daki Maubeuge tesisinde üretiliyor.

 Yeni Kangoo, Türkiye’de 10 Temmuz’dan itibaren satışa sunuluyor. Multix versiyonunda Joy, Touch, Extrem olmak üzere üç farklı donanım seviyesi ile 37.600TL’den başlayan fiyatlarla tüketicinin beğenisine sunuluyor. Kangoo Express Cargo Maxi 36.500TL, Combi Maxi ise 41.650TL fiyat ile pazarda yerini alıyor.


0 yorum:

Yorum Gönder

Sponsorlu Bağlantılar..