Sponsorlu Bağlantılar..

7 Temmuz 2013 Pazar

ASUS Z87 SERİSİ Altın Renkli Anakartlar..

ASUS, 4. nesil Intel® Core™ işlemcileri ile uyumlu Intel® Z87 yonga setine sahip yeni anakart serisini İstanbul, Ritz Carlton Hotel’de düzenlenen etkinlikte tanıttı. ASUS’un Republic of Gamers (ROG), The Ultimate Force (TUF) ve WS (Workstation) serisine dahil olan yeni nesil anakartlar Z87 yonga setinin yeteneklerini sonuna kadar kullanan teknolojilere sahip olmalarının yanı sıra, en iyi kullanıcı deneyimini, en yüksek performansı ve dayanıklılığı sunuyor. 



ASUS Türkiye Anakart Ürün Müdürü İlker Bacaksız ve ASUS Türkiye Teknik Halkla İlişkiler Uzmanı Recep Kulan yaptıkları sunumlarla ASUS’un Intel Z87 yonga setli yeni nesil anakart ailesini tanıttı. ASUS yeni nesil Z87 yonga setli anakartlarında tasarım değişikliğine giderek, yenilik, performans ve güvenilirlikte en yüksek standartları simgeleyen altın rengini tercih ettiği anakart modellerini basın mensupları ile paylaştı. 

Yeni Altın Nesil 

Tüm kullanıcı segmentlerine uygun modellere sahip olan altın renkli yeni serinin en üst modeli olan Z87-DELUXE geniş bağlantı seçeneklerine ve çok sayıda ekstra özelliğe sahip. Z87-A modeli daha hesaplı bir sistem kurmak isteyip de ASUS’a özgü özellikler ve kaliteden vazgeçmek istemeyenlere hitap ediyor. Bu iki model arasında ise Z87-PRO ve Z87-PLUS modelleri yer alıyor. 

ASUS, kullanıcıların bilgisayarları üzerinde daha fazla kontrolü olmasını sağlayan, 4-Way Optimization özelliğine sahip Dual Intelligent Processors 4 teknolojisini yeni nesil anakartları ile sunuyor. Performans artıran TPU yongası, enerji tasarrufu yongası EPU, DIGI+ Power Control ve Fan Xpert 2 özellikleri tek bir tıklamayla aktif hale gelip gerçek zamanlı performans ayarı, daha gelişmiş enerji verimliliği, hassas dijital güç kontrolü ve daha sessiz ve gelişmiş soğutma sağlayan detaylı kasa fanı yönetimi sunuyor. 

Republic of Gamers Ailesine Z87 Katkısı 

ASUS etkinlikte ayrıca oyuncular ve hız aşırtma tutkunları için özel olarak tasarlanan üç yeni Republic of Gamers serisi anakartı da tanıttı. 4. Nesil Intel Core işlemcileri ile uyumlu Intel Z87 yonga setine sahip olan bu üç yeni anakart oyuncular ve performans tutkunlarının aradığı özellikleri barındırıyor. 

MAXIMUS VI EXTREME yeni dünya rekorları kırmak için üst seviye hız aşırtma özellikleri ile donatıldı. MAXIMUS VI GENE, ROG özelliklerinin tüm ayrıcalığını mATX boyutlarında sunarken, MAXIMUS VI HERO ise uygun fiyatı ve oyunculara yönelik özellikleri ile herkesi ROG dünyasıyla tanıştırmaya aday. Yeni nesil ROG ailesine ilerleyen günlerde MAXIMUS VI FORMULA ve MAXIMUS VI IMPACT modellerinin katılacağı müjdesi de verildi. 

Kaya Gibi Sağlam: Sabertooth Z87 ve Gryphon Z87 

ASUS etkinlikte 4. Nesil Intel Core işlemcilerle uyumlu Intel Z87 Express yonga setine sahip, iki yeni TUF anakart modelini de tanıttı. ATX boyutundaki Sabertooth Z87 ve micro-ATX boyutundaki Gryphon Z87 modelleri ASUS tarafından geliştirilen özel soğutma tasarımları ile uzun ömrü ve dayanıklılık sunuyor. 

Sabertooth Z77’nin gösterdiği başarının üzerine ekleyen Sabertooth Z87 öncekinden çok daha gelişmiş soğutma ve koruma özelliklerine sahip bir anakart. En zorlu koşullarda bile uzun süre çalışmayı garanti eden özellikler arasında 10K Black Metallic kapasitörler, dayanıklı bobinler ve MOSFET’ler bulunuyor. 

TUF serisinin ilk micro-ATX anakartı olan Gryphon Z87 da düzenlenen toplantıda ilk kez görücüye çıktı. Gryphon Z87, Sabertooth Z87’nin sahip olduğu, askeri standartlardaki bileşenler ve Thermal Radar 2 gibi özellikleri bünyesinde barındırıyor. ASUS, anakartında Sabertooth Z87’deki bazı ekstra özelliklerin de olmasını isteyen Gryphon Z87 kullanıcılarına Gryphon Armor Kit’i sunuyor. Thermal Armor’un micro-ATX sürümünün bulunduğu kitte ayrıca TUF Fortifier, Dust Defender ve sıcaklık kontrolü için üç adet ekstra kablo yer alıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Sponsorlu Bağlantılar..