Sponsorlu Bağlantılar..

17 Temmuz 2013 Çarşamba

2013 Model Nissan Terrano Fiyatı Özellikleri Resimleri

2013 Model Nissan Terrano Fiyatı Özellikleri Resimleri



Nissan, yeni Terrano modelini Micra hatchback modelinin de üretildiği Oragadam, Hindistan Fabrikası’nda üretecek. Nissan Hindistan Başkanı ve CEO’su Kenichiro Yomura, yeni Terrano modelinin markanın satış rakamlarında kilit rol oynayacağını açıkladı.

Yomura, düzenlenen basın toplantısında şu açıklamayı yaptı: “Nissan için oldukça önemli bir modelin ismini ve ilk konsept çizimlerini sizlere duyurmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Yeni SUV’mizin ilk çizimlerinizden anlayacağınız üzere yeni Terrano oldukça cesur ve belirgin hatlara sahip. Bu mükemmel tasarım çizgileri ile Hindistan’daki müşterilerimizi kendine hayran bırakacak bir model geliyor. Yeni Terrano’nun performans ve donanım özellikleri ile alakalı daha detaylı bilgiyi ise ileriki tarihlerde sizlerle buluşturacağız.”

Resmi olarak henüz açıklanmamasına rağmen Nissan’ın yeni Terrano modelinde 4 silindirli benzinli ve dizel motorları tercih edeceği biliniyor. Yeni Nissan Terrano’nun yalnız Hindistan ile sınırlı kalmayıp Avrupa’da da satışa sunulması bekleniyor.

Başarılı Japon oto üreticisi Nissan, 2013 model Terrano tasarımını senenin sonundan önce tanıtmış olacak.

0 yorum:

Yorum Gönder

Sponsorlu Bağlantılar..